Twee oefenwedstrijden deze week!

Op woensdag 19/08 oefent onze eerste ploeg in Weerde. Aanvang van de wedstrijd is om 19:45u in Weerde! Donderdag 20/08 is derde klasser Diegem aan de beurt. Zij zullen met een mix van A en B-spelers aan de aftrap komen. Aanvang tegen Diegem om 19:30u in Melsbroek! Alle supporters op post!

Selectie Weerde: K. Vercammen, S. Decoster, N. Vermeulen, J. Serckx, R. Naudts, K. Hanneart, C. Gyssels, S. Vandam, T. Beynen, J. Michielsen, N. Verhas, N. Vermeiren, K. Quix, K. Deserrano, N. Verbeeck, J. De Keyser, J. Van Den Berg, D. Lami

Selectie Diegem: K. Vercammen, S. Decoster, N. Vermeulen, J. Serckx, R. Naudts, K. Hanneart, C. Gyssels, S. Vandam, T. Beynen, J. Michielsen, N. Verhas, N. Vermeiren, K. Quix, K. Deserrano, N. Verbeeck, J. De Keyser, J. Van Den Berg, D. Lami