Verslag Melsbroek – Diegem (1-3)

Na de 1-6 overwinning van woensdagavond op Weerde lieten vele spelers een vermoeide indruk achter. De jonge garde van Diegem daarentegen kwam fris en scherp voor de dag, waardoor zij overal een stapje sneller waren. Tegen de gang van het spel in kwam Melsbroek wel 1-0 voor na een knappe aanval afgerond door Jasper Michielsen. Rusten deden we bij een 1-1 stand. Na de koffie nog steeds hetzelfde spelbeeld, Diegem met de bal en Melsbroek in blok. Met een heerlijke vrije trap maakte Diegem er nog 1-2 van, één van de weinige kansen die er de 2de helft te zien waren. Toch wist Diegem nog te scoren nadat Melsbroek de bal maar niet weg kreeg vanachter. Zaterdag volgt SMS Lubbeek, onze laatste bekerwedstrijd. Haalt Melsbroek hier 12/12 en gaan ze door naar de volgende ronde van de Peugeot Cup?

FC Melsbroek: Ken Vercammen, Cedric Gyssels, Sander De Coster, Nick Vermeulen, Nick Vermeiren (60’ Kwinten Quix), Kristof Hannaert (60’ Sam Vandam), Jasper Michielsen, Niels Verbeeck (60’ Kenny Deserrano), Jeroen Vandenbergh (45’ Jonas Serckx), Tjalle Beynen & David Lami.

Scoreverloop: 1-0 Jasper Michielsen (25’), 1-1 (35’), 1-2 (65’) & 1-3 (80’)

Meer foto’s vindt u op onze fotopagina of via onderstaande links:

Wedstrijd Melsbroek – Diegem / Facebookalbum

De viering van de 1-0