Van ontgoocheling naar opluchting

Wedstrijdverslag FC Melsbroek – Ixelles

13/09/2015

FC Melsbroek – Ixelles was een match met twee gezichten. De eerste time was overduidelijk voor FCM terwijl de tweede time dan weer overduidelijk voor Ixelles was.

In de eerste time wist FCM het tempo te bepalen. We speelden goed in blok en wisten een paar keer te prikken, maar net niet goed genoeg. Toch kwam FCM op achterstand na een slechte controle van onze centrale verdediger. De spits van Ixelles alleen op Vercammen af en die werkte beheerst af. Gedurende de eerste time had FCM 3 overduidelijke penalty’s moeten krijgen. Tweemaal voor hands en eenmaal voor trekken. Bij de overtreding voor trekken ging de bal dan top op de stip en legde Vercammen de bal beheerst in de hoek, 1-1 en ook de ruststand.

De tweede helft was volledig voor Ixelles en FCM kwam een paar keer goed weg. Het doelhout redde tweemaal de meubelen en ook Vercammen wist eenmaal de bal voor de lijn nog te keren. We kwamen niet meer in ons spel en Ixelles won met de minuut meer en meer vertrouwen. Ze lieten de bal goed van voet tot voet rondgaan en wij liepen achter de feiten aan. Toch had FCM nog met de drie punten kunnen gaan lopen nadat de centrale verdediger de bal te kort terug speelde naar de keeper, Naudts goed bij de pinken was, de keeper los voorbij liep maar dan net voor de lijn en voor een open goal nog de kans de nek om wrong.

FCM had een moeilijke tweede time en een gelijkspel is hier zeker op zijn plaats.

Volgende week gaan we op bezoek bij de buren in Kampelaar.

Doelpuntenverloop: 0-1 As Kante (27’), 1-1 Vercammen (P. 33’)

Selectie: Ken Vercammen, Cedric Gyssels, Sander Decoster, Nick Vermeulen, Nick Vermeiren (73’ Jannes De Keyser), Kristof Hannaert, Jasper Michielsen, Kenny Deserrano (61’ Niels Verbeeck), Tjalle Beynen (61’ Raphael Naudts), Nicolas Verhas, David Lami

ef5fbbd99f7e6da18a4e07956408084f

Meer foto’s vindt u op onze fotopagina of via onderstaande links:

Wedstrijd FCM – Ixelles / Facebookalbum