Kan FCM de streekderby winnen?

Voorbeschouwing Kampelaar – FCM (20 sep 2015 – 15u00)

Melsbroek staat met 4/9 twee punten achter Kampelaar, zij wonnen van Ohain & Rixensartoise . Indien we geen kloof willen laten vallen zullen we deze wedstrijd moeten winnen. De laatste confrontatie tussen beide was de finale van het tornooi Rony Vanderborght in Perk. Melsbroek won deze wedstrijd met 1-0.

Vorig seizoen won Melsbroek in Kampelaar, maar verloor het thuis. De punten werden toen dus eerlijk verdeeld.

Onze jongens staan alvast scherp om ook dit jaar in Kampelaar te gaan winnen en terug de aansluiting met de top 3 in het klassement te maken!

Komt u voor ons supporteren?

Selectie: Ken Vercammen, Jannes De Keyser, Sander Decoster, Nick Vermeulen, Nick Vermeiren, Kristof Hannaert, Jasper Michielsen, Kenny Deserrano, Niels Verbeeck, Nicolas Verhas, David Lami, Nico De Leu & nog drie aan te duiden spelers na de match van de reserven.

IMG_3774

 

Zo 20/09/2015: Kampelaar – FCM

Votvinkenstraat z/n/. 1910 Kampenhout