Helemaal alleen op nummer één!

Wedstrijdverslag Ohain – FC Melsbroek

04/10/2015

Fc Melsbroek is met 0-2 gaan winnen op Ohain. Eigenlijk zegt dit meer als genoeg want echt goed spel werd er niet op de mat gebracht, maar wat deert dit, het belangrijkste is de overwinning!

Zowel FCM als Ohain begonnen goed aan de wedstrijd en de eerste 10 à 15 minuten ging het goed op en nee. Melsbroek probeerde dit via opbouwend voetbal, terwijl Ohain dit dan weer probeerde via de counter. Het was ook Ohain die de eerste grote kans kreeg, mooie center van rechts waarna de spits van Ohain mooi op de borst aannam en in één tijd naar doel schoot, Vercammen met een goede redding! Ohain zat goed in de match, mede door hun agressief voetbal. Dit agressief voetbal loonde voor hun zeker niet. Na 35 minuten kreeg Badot zijn 2e gele kaart en mocht hij gaan douche, dit na twee terechte gele kaarten. Ondertussen had Vercammen in de 28ste minuut via de stip de 0-1 gemaakt na een penalty overtreding op Beynen. Vanaf dan nam FCM de wedstrijd in handen maar creëerde geen echte grote kansen meer voor de rust.

De tweede helft was een helft om snel te vergeten. FCM morste met de kansen en mocht van geluk spreken toen Ohain in de 80ste minuut nog op het doelkader schoot. Nochtans begon de tweede helft zeer goed voor FCM. Na 50 minuut wist Michielsen, Gyssels te vinden die de alleenstaande Lami zag staan in de zestien maar Lami werkte niet goed af en plaatste de bal recht op de keeper. Vijf minuten later werd de kans op de 0-2 weer gemist. In de 65ste minuut werd Lami diep gestuurd, de keeper kwam uit en nam de bal met zijn handen vast buiten de zestien meter, rood voor Leys en Ohain moest verder met negen man. Nu zou je denken dat FCM het spel ging domineren en de score ging uitdiepen. We waren echter heel nerveus en bleven met de kansen morsen. In de 75ste minuut viel Ohain zelfs met 8 nadat Zecchini ook zijn tweede gele kaart kreeg en mocht gaan douchen (ook hier waren de twee gele kaarten terecht). Het was Van Den Bergh die in de 90ste minuut de overwinning veilig stelde nadat hij een goed aangesneden vrije trap van Verbeeck wist binnen te lopen.

Het was geen hoogstaande prestatie, maar de overwinning en de drie punten zijn binnen. FCM staat momenteel op nummer 1! Volgende week gaan we op bezoek bij Etterbeek dat het momenteel niet zo goed doet als vorig jaar. We moeten met de voetjes op de grond blijven want Etterbeek heeft ons vorig jaar toch wel tweemaal verslagen met goed en dominant voetbal.

Bedankt aan de aanwezig supporters!

#oneteamonedream

Doelpunten: 0-1 Vercammen (P. 28’) 0-2 Van Den Bergh (90’)

Selectie: Ken Vercammen, Cedric Gyssels, Sander Decoster, Nick Vermeulen, Nick Vermeiren, Sam Vandam (53’ Jannes De Keyser), Jasper Michielsen, Kenny Deserrano (25’ Jonas Serckx), Tjalle Beynen (75’ Jeroen Van Den Bergh), Niels Verbeeck, David Lami

12092286_10207863580573605_451589904_n

 

Meer foto’s vindt u op onze fotopagina of via onderstaande links:

Wedstrijd Ohain – FCM/ Facebookalbum