Onterechte penalty nekt ons

Wedstrijdverslag FC Melsbroek – Vilers la Ville

18/10/2015

Het was een wedstrijd met weinig spektakel. FCM had het moeilijk om de bal in de ploeg te houden en hanteerde iets te vaak de lange bal. Dit mede door de goede druk van Villers La Ville.

De wedstrijd begon nochtans goed, na 2 minuten stond het via Verbeeck die mooi afrondde al 1-0 voor FCM. FCM had het moeilijk maar gaf ook niet echt grote kansen weg tot in de 30ste minuut. Een misverstand tussen Vercammen en ons centraal duo vanachter waardoor de spits van Villers La Ville de bal kon binnenkoppen, 1-1. De partij ging nu gelijk op en in de 37ste minuut wist Decoster de bal tegen de netten te koppen nadat de keeper met een prachtredding de bal van Michielsen voor de lijn kon keren.

De tweede helft was een helft om snel te vergeten. FCM vergat om de scoren uit te diepen nadat ze toch wel twee grote kansen hadden, maar konden de bal ook niet echt in de ploeg houden. Villers La Ville dat het laatste kwartier met 6 man van voor ging spelen maakte het FCM moeilijk en zag een goal onterecht afgekeurd worden. Maar in de 90ste minuut was het dan toch raak via een onterechte penalty maakte ze 2-2. Vermeulen werd naar de kant gestuurd, maar speelde zuiver de bal. Dit werd nog eens bevestigd door de lijnrechter, die spijtig genoeg niet zijn verantwoordelijkheid nam.

Volgende week moet FCM op bezoek bij Suroyes Brussels, een ploeg dat naar horen zeggen onterecht op de voorlaatste plaats staat. FCM zal dus scherp voor de dag moeten komen en hopelijk komt de ploeg met de 3 punten terug.

Goals: 1-0 Verbeeck (2’), 1-1 Electeur (30’), 2-1 Decoster (37’), 2-2 Lecoq (90’)

 

Selectie: Ken Vercammen, Cedric Gyssels, Sander Decoster, Nick Vermeiren, Jannes De Keyser, Sam Vandam(45’ Jeroen Van Den Bergh), Jasper Michielsen, Kenny Deserrano (75’ Filip Steylemans), Nicolas Verhas (67’ Nick Vermeiren), Niels Verbeeck, David Lami

12081589_10207921196338598_1975872836_n (1)

Door omstandigheden zijn er deze week geen foto’s beschikbaar.