Melsbroek wint en gaat door!

Verslag: Schepdaal – FC Melsbroek:

FC Melsbroek bekert verder en speelt volgend jaar meer met de beker van België.

FC Melsbroek gaat dankzij een 0-1 zegen in Schepdaal door in de beker. Het ging voor FCM wel niet van een leien dakje. Je kon zien dat Schepdaal eerste stond in 3e en het FCM moeilijk maakte.

De match was niet echt hoogstaand en FCM besliste de match via een stilstaande fase in de tweede time. Van Den Berg  kopte de bal mooi binnen na een goed aangesneden vrije trap van Deserrano. Het was een match waar zowel FCM als Schepdaal een paar goeie kansen kregen maar waar de bal elke keer voor de lijn net gekeerd kon worden.  FCM vergat in de slotminuten de match nog af te maken, maar kon de match toch zonder tegendoelpunten afmaken.

Volgende bekermatch moet FCM naar Wambeek die hun wedstrijd met 2-6 wonnen van Ramsdonk.

Deze wedstrijd zal plaatsvinden op woensdag 11 november.

 

Selectie: Nico De Leu, Cedric Gyssels, Sander Decoster, Nick Vermeiren, Kwinten Quix, Sam Vandam, Jannes De Keyser (75’ Tolanay), Kenny Deserrano, Filip Steylemans (10’ Jonas Serckx), Jeroen Van Den Berg, David Lami

Doelpunten: 0-1 Jeroen Van Den Berg (50’)

IMG_1316