FCM weet weer wat winnen is

Wedstrijdverslag FC Melsbroek – Wavre Limal

08/11/2015

Na een mindere periode van 1 op 9 moest FCM zondag de drie punten tegen Wavre thuis houden. FCM kon wel vertrouwen putten uit de overwinning in de beker, maar het voetbal moest nu zondag wel een stukje beter zijn als toen.

Het werd een zeer gesloten wedstrijd met zeer weinig kansen voor beide partijen. FCM mistte in de 25ste minuut wel een penalty, maar voor de rest kon het niet echt dreigen. Ook Wavre kon niet dreigen. FCM had in de eerste time wel het meeste balbezit, maar de bal ging te traag van voet tot voet.

De tweede time kwam FCM iets gretiger uit de kleedkamer en konden ze het Wavre moeilijker maken. Ook nu had FCM meer balbezit, maar ging de bal iets sneller en beter van voet tot voet. In de 60ste minuut konden Michielsen, De Keyser en Vermeulen een mooie driehoek maken waarna zij op hun beurt Decoster vonden, die goed kalm bleef en de bal mooi meegaf aan Gyssels. Gyssels zette strak voor waardoor de verdediger de bal in eigen doel werkte, 1-0. FCM ging na de voorsprong iets te terughoudend spelen, maar Wavre kon ook geen vuist meer maken en zo hield FCM de drie punten thuis.

Nu woensdag speelt FCM  voor de beker om Wambeek. Een zeer sterke ploeg in derde dat dit weekend met 0-4 won in Hekelgem. Match zal gespeeld worden om 14 u 30.

Selectie: Ken  Vercammen, Gyssels Cedric, Sander Decoster, Nick Vermeulen, Nick Vermeiren, Jannes De Keyser (83’ Sam Vandam), Jasper Michielsen, Nicolas Verhas, Jeroen Van Den Berg (75’ Tjalle Beynen), Kenny Deserrano (88’ Kwinten Quix), David Lami

12205087_10208067557357532_71319769_n

Door omstandigheden zijn er deze week geen foto’s beschikbaar.