FCM gaat als eerste punten rapen in SK Kampenhout

Wedstrijdverslag: SK Kampenhout – FC Melsbroek

15/11/2015

De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Een terechte uitslag van de wedstrijd, waar zowel SK Kampenhout al FC Melsbroek aanspraak maakte op de overwinning.

Het eerste gevaar kwam er via een vrije trap van Deserrano, waarbij iedereen naast of onder de bal ging en waardoor de bal net naast doel buiten ging. Twee minuten later was het dan bijna wel raak voor FCM. Een hoge bal tot bij Serckx die de bal mooi aannam en daarna de bal op de slof nam. De bal leek binnen te vliegen, maar de keeper van Kampenhout kon via een pracht save zijn netten schoon houden. Het gevaar van FCM nam af en Kampenhout kwam meer in de wedstrijd, beide ploegen konden niet echt meer dreigen in het komende kwartier.  In de 40’ste minuut kon Deserrano de vrij lopende Van Den Berg vinden, die de bal mooi in doel kopte over de te vroeg uitgekomen doelman van Kampenhout. Lang kon FCM niet profiteren van deze voorsprong want nog geen 2 minuten later stond het via een goed uitgespeelde kans al terug 1-1, zowel rust als eindscore.

De tweede helft zorgde voor dan wel voor minder spektakel maar was wel een spannende time om naar te kijken. Zo kregen zowel FCM als Kampenhout nog enkele kansjes om uit te lopen. Langs beide kanten werd er goed voetbal op de mat gebracht, met enkele mooie acties tot gevolg, maar het bleef 1-1.

Volgende week moet FCM thuis tegen Bosvoorde. Een ploeg die momenteel uit de laatste 3 matchen 9/9 haalde en dus met veel vertrouwen zal afzakken naar de velden van FCM. Als onze jongens met dezelfde mentaliteit en inzet kunnen spelen als dit weekend hoeven ze niemand te vrezen uit de reeks.

Selectie: Ken Vercammen, Cedric Gyssels, Sander Decoster, Jannes De Keyser, Nick Vermeiren, Sam Vandam, Jasper Michielsen, Nico Verhas, Kenny Deserrano (42’ Kwinten Quix), Jeroen Van Den Berg, Jonas Serckx (88’ Tolonay)

Doelpunten: 0-1 Jeroen Van Den Berg (40’), 1-1 Koen De Coninck (42’)

IMG_1498

Meer foto’s vindt u op onze fotopagina of via onderstaande links:

Wedstrijd Kampenhout – FCM / Facebookalbum