Fc Melsbroek -Wambeek

Vier doelpunten maken en geen enkel tegendoelpunt slikken, dat heet een verdiende overwinning. Melsbroek  duikt de top 3 binnen. Man van de match is Verbrugge, hij scoort drie keer.

Na een evenwichtig wedstrijdbegin is het Melsbroek dat domineert. Op een corner van Verhas kan Verbrugge de bal tegen de netten te koppen. 1-0. Wambeek is aangeslagen, Melsbroek voetbalt bevrijd.  Deriemaeker kopt op de lat, bijna 2-0 voor de thuisploeg. Even later verdubbelt Melsbroek toch de voorsprong. Dewals wordt de diepte ingestuurd en kan Verbrugge aanspelen. Die blijft kalm en zet met één beweging zowel een verdediger als de keeper op het verkeerde been. 2-0. De ruststand.

Na de rust gaat Wambeek op zoek naar de aansluitingstreffer, maar op het uur is het toch weer  Melsbroek dat scoort. Op de tegenaanval komt Verbrugge in balbezit en hij weet met een listig lobballetje Dewals in de rug van de verdediging aan te spelen. Die trapt de bal in één tijd over de Wambeekse doelman. 3-0. Uiteindelijk scoort Verbrugge de 4-0. Een hattrick dus voor Verbrugge die een applausvervanging krijgt. Wambeek knalt daarna nog de eerredder tegen de lat.

DOELPUNTEN: 1-0 (Verbrugge), 2-0 (Verbrugge), 3-0 (Dewals), 4-0 (Verbrugge)