Melsbroek start competitie met felbevochten gelijkspel

In een zenuwachtige eerste helft wisten beide ploegen enkele kansen af te dwingen. Melsbroek speelde collectief sterk in blok terwijl Bertem de bal goed liet rondgaan. De kansen waren weliswaar eerst voor Melsbroek dat er snel uitkwam en zeer gevaarlijk op de counter was. Na de 0-1 van Lenny kwam Bertem meer opzetten en moest Melsbroek achteruit. De 1-1 viel na een afvallende bal die mooi werd binnen gekruld.

De 2de helft wisten onze jongens de organisatie nog beter op poten te zetten, waardoor er zeer weinig kansen werden genoteerd in de 2de helft. Corentain moest raar of zelden tussenkomen, maar stond er wel wanneer nodig. Met het einde van de match in zicht waren de beste kansen zelfs nog voor FCM. Met enkele snedige tegenaanvallen kwam Melsbroek ei zo na op voorsprong, maar de overwinningstreffer werd niet meer tegen de touwen gejaagd.

Beide ploegen namen genoegen met het gelijkspel op de eerste speeldag. Onze jongens gaan met vol vertrouwen de thuiswedstrijd tegen Liedekerke tegemoet.

Opstelling Bertem: Van Acker, Labanieh, Hoymans, Kempenaers, Leirs, Er, Uka, Reszczynski, Feyaerts (87′ Vanneck), Struijlaert, Marion (71′ Mammadbeyli

Opstelling Melsbroek: Auspert, Oversteyns (84′ Theeuwen), Decoster, Deserrano, Dewals, Vermeulen, Noé (62′ Ghys), Michielsen, Verhas, Vanderheyde (81′ Depicker), Salvi

Doelpunten: 0-1 Lenny Noë (18′), 1-1 E. Uka (39′)

Kaarten: Uka (65′ Bertem-Leefdaal), Salvi ( 70′ FCM)

 

 

Meer foto’s vindt u bij foto’s  of op onze facebookpagina