Melsbroek speelt gelijk in zinderende 2de helft

Na de wedstrijd tegen Bertem stonden onze jongens voor een moeilijke thuismatch tegen Liedekerke. De zenuwen waren strak gespannen, de motivatie 100%, kortom alles aanwezig voor een topmatch.

Dit was vanaf de eerste minuut ook duidelijk. Het spel werd gekenmerkt door een strak tempo aan beide kanten. Het spel ging snel op en neer, kleine kansen aan beide kanten, maar de doelpunten bleven uit. Een verdwaalde voorzet van Liedekerke viel op de lat, Ghys kon aan de overkant een afstandsschot niet voldoende drukken. Beide ploegen speelden sterk, maar we gingen met 0-0 de koffiepauze in.

De tweede time was een heel ander verhaal. Melsbroek nam het heft in handen en kwam verdiend 1-0 voor na een snel genomen vrije trap. Gaëten kwam naar binnen en werkte op prachtige manier de bal in de verste hoek. Prachtgoal van een sterk spelende Dewals. Melsbroek duwde door en kwam enkele minuten later ook verdiend op 2-0. Gaëten sneed naar binnen en gaf de bal aan Lenny mee. Die omspeelde de uitgekomen doelman en legde de 2-0 binnen. Melsbroek leek af te stevenen op zijn eerste driepunter, maar Liedekerke veranderde van tactiek. Meer krachtspel, minder voetbal, maar wel efficiënt zo bleek. Op nog geen 5 minuten tijd ging de stand van 2-0 naar 2-2. Een stilstaande fase was de aanleiding voor de 2-1, een lange bal die werd verlengd was de 2-2. Liedekerke rook bloed en ging nog op zoek naar de overwinningsgoal, maar die viel bijna nog aan de overkant. Thomas kwam in botsing met een uitgekomen doelman waarna Ghys te verrast was om de bal in doel te werken.

2-2 was de eindstand na een zinderende 2de helft. Ontgoocheling mocht er zeker zijn, maar onze jongens speelden een zeer sterke wedstrijd.

Volgende week volgt de verplaatsing naar Linden. Supporters terug op post!

Opstelling Melsbroek: Auspert, Oversteyns, Decoster, Dewals (80′ Deserrano), Vermeulen, Noé, Ghys, Michielsen, Verhas, Vanderheyde (76′ Depicker), Salvi

Opstelling VK Liedekerke: Vanzeebroeck, Bronselaer, De Kegel, Allonsius, Desaegher, Verleysen, Kundi, Vander Voorde, Cordier, Fonck (61′ Vermeersch), Van Rossem (77′ Sminsmans)

Doelpunten: 1-0 Gaëten Dewals (56′), 2-0 Lenny Noë (66′), 2-1 Verleysen (73′), 2-2 Allonsius (76′)

Kaarten: Cordier (39′ Liedekerke), Vermeulen (53′ FCM), Smismans (78′ Liedekerke)

 

 

Meer foto’s vindt u bij foto’s  of op onze facebookpagina

De samenvatting van de wedstrijd kan u ook bekijken via deze link of door op onderstaand video te klikken: