Melsbroek verliest eerste keer dit seizoen na collectieve offday

Twee goede wedstrijden gespeeld en een groep die vol honger zit om in Linden zijn eerste overwinning te gaan halen. Het beloofde een vruchtvolle namiddag te worden.

Linden had vorige week een pandoering gekregen tegen Grimbergen, de boodschap was dus duidelijk: Linden niet in de match laten komen, hoge pressing spelen en zéker niet op achterstand komen. Wat niet mocht gebeuren gebeurde al heel snel toch. Na mistasten belande de bal in de voeten van de vrijstaande spelverdeler van Linden die simpel mocht binnen tikken. Iets later moest Linden met 10 man verder, een aanslag op Verhas werd terecht met rood bestraft. Melsbroek ging nog voor de rust op zoek naar de gelijkmaker maar vond te weinig de vrije man en de vrije ruimte op het kleine veld. Linden speelde zeer verdienstelijk in blok en spaarde geen energie in de duels.

De tweede time zou beterschap brengen, maar ook na de koffie bleef Melsbroek inspiratieloos op zoek naar de gelijkmaker. Niet lang na de rust stond het plots 2-0. Opnieuw de nummer 10 mocht alleen op doel afgaan, trof de paal, maar een goed gevolgde aanvaller tikte de 2-0 alsnog binnen. Na die 2-0 ging een aangeslagen Melsbroek nog op zoek naar de gelijkmaker, maar buiten wat afstandsschoten en stilstaande fases werd geen uitgespeelde kans bij elkaar gevoetbald. De kopjes gingen naar beneden, de spirit verdween.

Melsbroek verloor zo zijn eerste wedstrijd van het seizoen en blijft achter met 2/9. Tijd om ons zaterdag thuis te herpakken!

Opstelling Melsbroek: Auspert, Oversteyns (45′ Theeuwen) , Decoster (57′ Depicker), Dewals, Deserrano, Vermeulen, Noé, Michielsen, Verhas, Vanderheyde (79′ Verbrugge), Salvi

Opstelling VK Linden: Du Pont, Bevernage, Fannes (45′ Van Bladel), Vanderwegen (72′ Bodunrin), Loockx, Govaerts, De Silva Valdebenito (76′ Reynders), Baeyens, Van Cleynenbreugel, Schoolmeesters, Stiennon

Doelpunten: 1-0 De Silva Valdebenito (2′), 2-0 Van Bladel (52′),

Gele Kaarten: Michielsen (32′ FCM), Oversteyns (43′ FCM), Van Cleynenbreugel (49′ VK Linden), Loockx (50′ VK Linden)

Rode Kaarten: Schoolmeesters (35′ VK Linden)

De samenvatting van de wedstrijd kan u ook bekijken via deze link of door op onderstaand video te klikken:

https://www.footbook.pro/index.php/seniors/resume/video/1053-p1bf-vk-linden-fc-melsbroek-16-09-2018