De eerste overwinning!

Melsbroek stond gebrand op zijn eerste thuisoverwinning. Het moest en het zou gebeuren, en dat gebeurde ook.

De eerste helft was Melsbroek heer en meester. Het tempo was goed, de duels werden gewonnen en Melsbroek speelde scherp en gemotiveerd. Na 20 minuten was het zover, Ghys kon alleen op de keeper afgaan en lobte subtiel de bal in de goal. De ploeg bleef doorduwen, maar in plaats van 2-0 werd het 1-1. Melsbroek miste een aantal kleine doelkansen en gaf de 1-1 te gemakkelijk weg op stilstaande fase. De eerste doelkans voor Sterrebeek was meteen raak. Een hoekschop werd in doel gekopt door Verheyden in de 38ste minuut. Na de gelijkmaker was Sterrebeek even de betere ploeg op het veld met de rust in aantocht.

Na de pauze pakte Melsbroek de match terug in handen en ging meteen op zoek naar de 2-1. Met hoge druk probeerde het Sterrebeek vast te zetten op de eigen helft. Uitgespeelde kansen bleven echter uit, maar Melsbroek was wel de betere ploeg. Zoals we de 1-1 tegen kregen, kwamen we op voorsprong op stilstaande fase. Na 70 minuten werd een hoekschop door Salvi terug in het pak gekopt en binnen getikt door Michielsen, 2-1! Melsbroek kreeg nog een paar kleine kansen voor de 3-1, maar kon niet meer verder uitlopen. Sterrebeek drukte de laatste 10 minuten nog even door op zoek naar de gelijkmaker, weliswaar zonder doelkansen. Melsbroek speelde de match volwassen uit en won zijn eerste wedstrijd van het seizoen, een deugddoende overwinning!

Volgende week volgt de verplaatsing naar Hoeilaert. Supporters terug op post!

Opstelling Melsbroek: Auspert, Oversteyns, Dewals (61′ Deserrano), Vermeulen, Noé, Ghys (89′ Decoster), Michielsen, Verhas, Vanderheyde (78′ Theeuwen), Depicker, Salvi

Opstelling KVC Sterrebeek: Mannaert, De Smit (76′ Guns), Verheyden, Palla, Delhasse, De Becker, Gabrielli, Janssens (35′ Dewilde), Faulkner, Neto Mendes (70′ Eeckhoudt), Hernalsteen

Doelpunten: 1-0 Ghys (20′), 1-1 Verheyden (38′), 2-1 Michielsen (70′)

Kaarten: Vanderheyde (34′ FCM), Salvi (57′ FCM), Delhasse (64′ Sterrebeek), Palla (83′ Sterrebeek)

 

Meer foto’s vindt u bij foto’s  of op onze facebookpagina