De aanhouder wint

Na de 4/6 tegen Grimbergen en Veltem waren onze jongens vastberaden om de 3 punten thuis te houden. Je kon de spanning tot in de tribunes voelen, de wil om te winnen was aanwezig.

In de eerste helft waren de beste kansen voor de thuisploeg. Michielsen kopte een hoekschop van Ghys nipt over en 5 minuten later haalde de keeper met een super reflex de 1-0 uit zijn goal, alweer Michielsen miste op een hoekschop van Ghys die door Salvi tot bij hem kwam. De eerste keer dat Huldenberg kwam opzetten was meteen raak. De bal geraakte maar niet weg en de derde poging in één en dezelfde fase was raak. Melsbroek was op achtervolgen aangewezen, maar raakte de moed niet kwijt. 1-0 bij de rust.

Melsbroek kwam scherp uit de kleedkamer en ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. Lenny kwam dicht bij de gelijkmaker maar werd onderuit gehaald door de keeper, geen penalty zo oordeelde de ref. Een paar minuten later werd een handsbal ook niet opgemerkt en Melsbroek voelde zich tekort gedaan. Na 63 minuten was het dan toch raak, Alvin kopte een lange bal door en Ghys was goed naar binnen gesneden en maakte mooi af, 1-1. Je voelde zo dat de de ploeg die het meeste wou, de overwinning nog ging binnen halen. Dat was maar één ploeg: Melsbroek. De drang was groot naar voren, maar de bal viel net niet goed en de laatste pas was te onzuiver. In de allerlaatste minuut was het dan toch raak, een vrije trap werd door Vermeulen schitterend in de winkelhaak geschilderd (zie video). 2-1, wat een ontlading!

Volgende week trekken we met dank aan de Vliegerkes met de bus richting het sympathieke Aarschot. Trekt Melsbroek de goede vorm van de laatste weken door? Supporters op post!

Opstelling Melsbroek: Auspert, Oversteyns, Dewals (64′ Deserrano), Noé, Ghys, Michielsen, Verhas, Vanderheyde (70′ Theeuwen), Salvi, Engo Nkanda, Vermeulen

Opstelling OHR Huldenberg: Mutton, Rutten, Devijver, Smedts, Philips, Albers, Verheyden (70′ Engelen), Soetaert, De Mol (78′ Van Keerberghen), Charlier, Michiels

Doelpunten: 0-1 De Mol (21′), 1-1 Ghys (63′), 2-1 Vermeulen (90′)

Kaarten: Michielsen (28′ FCM), Vanderheyde (44′ FCM), Oversteyns (53′ FCM), Verheyden (67′ OHR), Devijver (89′ OHR)

 

Meer foto’s vindt u bij foto’s  of op onze facebookpagina