Dodelijk efficiënt Linden bezorgd Melsbroek pijnlijke thuisnederlaag

Na de schitterende overwinning op het veld van Liedekerke konden onze jongens een gouden zaak doen door thuis tegen Linden te winnen. De opdracht was dus klaar en duidelijk, de uitvoering van het plan echter een heel ander verhaal.

Dezelfde 11 aan de aftrap, dezelfde ingesteldheid op de mat brengen. Melsbroek begon de wedstrijd met dominant voetbal. Linden kroop, zoals verwacht, achteruit en loerde op de counter. Een sterk spelende Dries zorgde vanaf rechts voor veel doelgevaar, bracht de bal een aantal keren goed voor doel, maar niemand die de bal tegen de netten kreeg. Zowel Ghys, Kenny als Verhas konden niet afwerken. Linden kreeg de bal vanachter niet weg en trapte zowaar elke bal die ze aanraakten lang richting een hardlopende spits (tastisch huzarenstukje). Onze jongens bleven het juiste gaatje zoeken om door het fort te geraken, maar tevergeefs. Op 2 minuten tijd kantelde de match helemaal. Op een ‘zeldzame’ lange bal van Linden werd zowaar de 1-0 gescoord en nog geen 2 minuten later een copy paste aanval en 0-2. Net voor de pauze 0-2 achter komen op die manier, daar moet je even van bekomen.

Zo snel mogelijk de aansluitingstreffer maken en de match kon nog alle kanten uit. Melsbroek drukte nog meer door, zocht de vrijstaande man, maar kon niet echt meer dreigen. Met het inbrengen van Nick en Jappe kwam het vuur er terug deels in, maar echt doelgevaar bleef uit. Enkele afstandsschoten werden door de keeper weggewerkt en ook de afvallende bal viel telkens in de verkeerde voet. Linden bleef ondertussen maar alles weg trappen en op zo een counter kreeg Timo bij overmaat van ramp nog (onterecht) rood. Ook Jappe moest het veld nog verlaten na het verdraaien van de knie, zodat we de match met 9 uitspeelden en ook nog de 0-3 moesten incasseren.

Een wedstrijd om snel te vergeten tegen een dodelijk efficiënt Linden. Onze zegereeks van 15 op 15 krijgt dus een zuur einde, maar volgende week volgt er alweer een nieuwe wedstrijd! Melsbroek trekt naar Sterrebeek, de laatste in de stand, waar absoluut de 3 punten moeten genomen worden!

Supporters op post!

Opstelling Melsbroek: Auspert, Oversteyns, Dewals, Deserrano (52′ Vermeulen), Noé, Ghys, Verhas, Theeuwen (52′ Michielsen), Vanderheyde (67′ Altinçanak), Salvi, Verbrugge

Opstelling VK Linden: Du Pont, Bevernage, Fannes (77′ Passaris), Vanderwegen, Loockx (16′ Sterckx), Govaerts, Baeyens, Reynders (73′ Velaers), Van Cleynenbreugel, Schoolmeesters, Stiennon

Doelpunten: 0-1 Reynders (39′), 0-2 Vanderwegen (42′), 0-3 Schoolmeesters (85′)

Kaarten: Sterckx (31′ Linden), Baeyens (59′ Linden), Salvi (76′ Rood – FCM), Velaers (84′ Linden)

 

Meer foto’s vindt u bij foto’s  of op onze facebookpagina